A Föld Napja alkalmából idén is meghirdetésre került Az Év BISEL Fotósa felhívás


2021-04-22
Kontur Tamás | 2021-04-22 12:57:28

A pályázók olyan témakörökben készíthetnek alkotásokat, mint a vízi makrogerinctelenek, a vízfolyások gerincesei, illetve a vízfolyás és környezete növényei. A pályázat célja, hogy a diákok felfedezzék, megismerjék és megszeressék a lakóhelyükhöz közeli vízfolyások élő kincseit.

Célunk, hogy a diákok szorosabb kapcsolatba kerüljenek a környezetükben lévő vízfolyásokkal és fotóikon keresztül be is mutassák az egyik leggazdagabb élőhelytípus élővilágát, sokszínűségét.

A beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el pontozással október 10-ig. Kategóriánként az első három helyezett értékes jutalomban részesül. A kategória-győztesek közül legmagasabb pontszámot elérő fotó készítője nyeri el az Év BISEL fotósa címet, aki az értékes jutalmon felül egy fotósnap keretében együtt barangolhat és fotózhat a Börzsöny patakvölgyeiben Potyó Imre természetfotóssal, aki többször is elnyerte már az Év Természetfotósa díjat.

A pályaműveket elektronikus formában a www.kornyezetvedelmipalyazat.hu felületre kell feltölteni szeptember 15-ig. A felhívással kapcsolatos kérdéseket a bisel@am.gov.hu e-mail címre várjuk. A pályázati felhívás és a szükséges dokumentumok itt érhetők el.

Forrás: AM 


Események

Friss hírek

2023-10-12 Filmajánló

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos