Átadták a Víz, tiszta víz - BISEL országos internetes verseny tanulmányi verseny díjait


2017-03-22
Turi László | 2017-09-19 23:34:17

Lezárult a Víz, tiszta víz – BISEL országos internetes verseny. A víz világnapján, a hivatalos újraindulás egyéves évfordulóján megrendezett szakmai nappal egybekötött díjátadóra csak a 30 legjobban teljesítő csapat nyert meghívást. A szakmai programot dr. Kriska György az MTA ÖK Duna-kutató Intézetének tudományos főmunkatársa indította Áramló vizek ökológiai állapotfelmérése című előadásával, majd levetítésre került az ő közreműködésével készült Dunavirág mentőakció című film.

A program eredményhirdetése során minden jelenlévő csapat munkáját emléklappal jutalmazták, melyet a csapatok V. Németh Zsolt államtitkár úrtól és Román István helyettes államtitkár úrtól vehettek át. A három, a verseny egésze alatt legjobban teljesítő csapat oklevelet és tárgyjutalmat, a két legjobb alkotást beküldő csapat oklevelet és különdíjat vehetett át.

A versenyben való teljesítménye alapján harmadik helyezést érdemelt a Csongrádi Batsányi János Gimnázium Szakgimnázium és Kollégium-ból érkező Maradékok 2.0 csapat, második helyezett lett a Mátrafüredi FM ASZK Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégium Szakbarbárok csapata. A verseny első helyezettje a Mátyás Király Katolikus Általános Iskola (Hernádkak) Vízi tündérek nevű csapata lett.

 

Különdíjat érdemelt a Pécsi Református Kollégium Röfik csapata A sokatmondó Nőjünk fel! című képükért. Továbbá különdíjas lett az Egri Dobó István Gimnáziumból a Mocsok Moszatok Molekuláris Masszája csapat az Egy folyó élete című alkotásukért.

Gratulálunk a győzteseknek!

A versenyre beérkező alkotásokat a továbbiakban itt tekinthetitek meg:

A képeket itt találjátok: https://goo.gl/photos/iNLDPHTL7xkJYa9j8
A videókat pedig a bisel.fm youtube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLVVpiaF4T4lDd1Hx6jFS_l1RUxBiTQXj9

Reméljük, hogy nemsokára ismét együtt játszunk majd. Addig is jó vizsgálódást!

Cimkék:
verseny események

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos