Az 1. forduló beküldési határidejét meghosszabbítottuk november 24-ig


2019-11-08
Kontur Tamás | 2019-11-08 11:34:45

Kedves BISEL Csapatok!

Miután többen még a napokban regisztráltak a BISEL versenyre, illetve az újonnan kialakított online felülettel kapcsolatosan is voltak nehézségek, a verseny 1. fordulójának beküldési  határidejét meghosszabbítjuk november 24-ig.

A visszajelzések alapján - amit ezúton is köszönünk - a kibővített terepi vizsgálat alatt megfigyelt növény és gerinces fajok rögzítése sem volt egyértelmű, ezért a biológiai jellemzőknél a "makrogerinctelenek" elnevezést "megfigyelt fajok" elnevezésre módosítottuk. Itt lehet megadni a vizsgálat során megfigyelt gerinceseket és növényfajokat is. Ha a vizsgálat idején a gerinces és növényfajokat összeírták, de a fenti bizonytalanság miatt nem rögzítették, ezt utólag megtehetik.

Az első forduló beküldési határidejének változása miatt a 2. fordulóban készített videó november 25-től tölthető fel. Ennek részleteiről később tájékoztatjuk a versenyzőket.

Mindenkinek eredményes versenyzést kívánunk!

A BISEL verseny szervezői


Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos