Az Év BISEL Fotósa 2021 online kiállítás


2021-12-02
Kontur Tamás | 2021-12-02 09:31:41

Kedves BISEL-esek!

Kedves Fotósok!

Kedves Érdeklődök!

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy akinek nem volt lehetősége megtekinteni a szakmai zsűri által díjazásra, illetve kiállításra javasolt fotókat a Mezőgazdasági Múzeumban, az az alábbi linken keresztül az online kiállításra javasolt fotókkal együtt tekintheti meg "Az Év BISEL Fotósa 2021" felhívás szakmai zsűri által legjobbnak, legérdekesebbnek ítélt fotóinak válogatását.

Az online kiállítás ezen a linken érhető el: https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1JItVYTuR8xvyIOeY78k-FioM5bc5vqqi 

Köszönjük, hogy az idei évben is sok-sok érdekes fotót küldtek be a pályázók!

A képeket nézve, sokféle helyen jártak az idei fotósok is és sokféle szemszögből vették szemügyre környezetük értékeit, kincseit. Voltak, akiknek csónakba kellett szállniuk az áhított kép elkészítéséért, voltak, akik hídról, mólóról, stégről, a partról, és voltak, akik patakban állva vagy a víz alá merülve fotóztak. Volt olyan, aki messzebbről fotózott és nagyobb perspektívát mutat be a fotóján keresztül és volt, aki makro témát választott és egészen ráközelített a témára, de volt olyan is, aki a víz, vagy a talaj síkjából kapta lencse végre a fotótémáját.

Ami közös, hogy a fotók készítői mind kimentek a helyi vízfolyásokhoz, vizes élőhelyekhez és a fotójuk készítése közben észrevétlenül is a természetbe csöppentek, ahol felfedezték, megfigyelték a környezetükben lévő élővilágot, a növényektől az izgő-mozgó élőlényekig.

Bízunk benne, hogy mindenkinek meghatározó, akár életre szóló élményben volt része a képkattintások közben, ami arra készteti, hogy újból és újból kimenjen a természetbe, akár fényképezővel, akár anélkül és mindjobban megismerje azt az érzékeny harmóniára épülő ökoszisztémát, ami körbe vesz mindannyiunkat.

A linken keresztül elérhető képválogatáshoz mindenkinek kívánunk örömteli fotónézegetést!

Az AM BISEL program szervezői

 

 

 


Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos