Föld napi programajánló


2017-04-18
Turi László | 2017-09-19 23:34:17

Idén 47. alkalommal ünnepeli meg a nagyvilág április 22-én a Föld Napját. Az Egyesült Államokból 1970-ben indult kezdeményezést 1990 óta tartják számon a magyarok is. Ezen a napon több mint 192 országban számos rendezvény, verseny, faültetési vagy takarítási akció kíséretében szentelnek figyelmet bolygónk és törékeny élővilágának védelmére a bolygónk jövőjéért felelősséget vállaló emberek.

A Föld Napja Alapítvány a honlapján gyűjti egybe és teszi közzé a hazai szervezetek programjait, ahova csatlakozhatnak az érdeklődők egyénileg vagy akár csoportosan is. A Tisza környékén több helyen hirdetnek szemétszedési akciót, de bárhol az országban fontos lehet a vizeink környezetének megtisztítása. Bárki, aki hasonlót szervez, a Föld Napja oldalán megoszthatja a meghívóját. Keresgéljetek a lakóhelyetekhez közeli programok közül, vagy csak gyűjtsetek ötleteket, hogy ti magatok mivel tehetnétek szebb élőhellyé a Földet most szombaton!

 

http://fna.hu/afoldnapja/rendezvenyek

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos