Idén ötödik alkalommal hirdetjük meg Az Év BISEL Fotósa pályázatot


2024-06-19
Kontur Tamás | 2024-06-19 16:36:00

„Az Év BISEL Fotósa” 2024. évre kiírt pályázat témája a magyarországi vízfolyások változatos makrogerinctelen és madárfajai élővilágának bemutatása víz alatti és víz feletti egyedi fotókon keresztül.

Az Energiaügyi Minisztérium célja a meghirdetett fotópályázattal, hogy a pályázók személyes, természetközeli élményen keresztül közvetlen közelségbe kerüljenek a magyarországi kisvízfolyások élővilágával és a legkülönlegesebb pillanatokat lencsevégre kapva megosszák azt a nagyközönséggel is. A képek által sok olyan faj válik ismertebbé, amelyek talán egész életünkben rejtve maradnának előttünk víz alatti életvitelükből adódóan.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílik a diákok és a felnőttek számára „Az Év BISEL Fotósa” cím elnyerésére.

A mostani pályázaton helyezést elérő, vagy különdíjra érdemes pályázók a korábbi évekhez képest magasabb jutalomban részesülnek.

A minisztériumi elismerő oklevél mellett az első helyezett 150 ezer Ft, a második helyezett 100 ezer Ft, a harmadik helyezett 75 ezer Ft, a különdíjas pedig 50 ezer Ft pénzjutalomban részesül.

A beérkezett pályaműveket a kép pályázati kiírásnak való megfelelősége, minősége, kompozíciója és egyedisége alapján bírálja el a szakmai zsűri.

A pályázati felhívásban részletezett feltételeknek megfelelő pályaműveket a https://kornyezetvedelmipalyazat.hu/palyazatok online felületen lehet benyújtani 2024. szeptember 30-ig.

A felhívásokkal kapcsolatos kérdéseket a bisel@em.gov.hu e-mail címre lehet megküldeni.

A pályázati felhívások és a részüket képező hozzájáruló nyilatkozat, illetve adatkezelési tájékoztató az alábbi linkeken érhetők el:

  1. "Az Év BISEL Fotósa 2024" Diák - részletes pályázati felhívás
  2. "Az Év BISEL Fotósa 2024" Felnőtt - részletes pályázati felhívás

Sikeres pályázást kíván az Energiaügyi Minisztérium BISEL Csapata!


Cimkék:
BISEL

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos