Palackra Magyar, Tiszára Kalózok!


2017-12-26
Tegzes Mária | 2017-12-22 11:40:22

A PET Kupa sikerének kulcsa, hogy egy olyan nehéz és veszélyes feladatot, mint amilyen a szemétszedés, szórakoztató, inspiráló, csapatépítő tevékenységgé, életre szóló kalanddá tesz.
A PET Kupa az első, és tudomásunk szerint egyetlen olyan kezdeményezés a világon, ami a környezetszennyező anyagok felhasználásával küzd a környezetszennyezés ellen.

A téli napforduló közeledik, a Föld forgástengelye egyre jobban elfordul az éltető napsugaraktól. Az éjszakák egyre hosszabbak, egyre hidegebb van. A PET Kalózok nehezen viselik ezt az időszakot. Miközben a gondosan válogatott hulladékot a szelektív gyűjtőbe helyezik, körülöttük mindenki eldobható ajándékokat vásárol, eldobható csomagolásban. Ráadásul a pillepalack hajózás távolibb, mint valaha. A tavalyi PET hajók már rég az újrafeldolgozóban, az újak pedig még csak a képzeletben. A PET Kupa Admiralitása mélyen együtt érez veletek - és persze saját magával - és úgy döntött, egy jelentkezési űrlappal kedveskedik. Mert a Tisza még mindig nem tisztult meg. Rajtunk múlik, mi történik gyönyörű folyónkkal. Egy szó mint száz, itt a felhívás, szépen masnival átkötve, a fa alatt. Fogadjátok szeretettel!

**************************************


Palackra Magyar, Tiszára Kalózok!

Elindult a nevezés, sok szeretettel várunk benneteket a 2018-as Kupára. Mindennemű segítséget megadunk (hajóterv, konzultáció, építők, önkéntesek), csak szólnotok kell. 
A korai nevezéseket külön megköszönjük, mert abból fogjuk tudni finanszírozni januári tiszai erdőtakarításunkat. 
Februárban filmpremierünkre várunk szeretettel, tavasszal pedig csapatépítővelmonitoringozássalkerekasztallal jelentkezünk.   

A VI. PET Kupa főbb paraméterei: 
Időpont: 2018. augusztus 4-12.
Útvonal: Szatmárcseke – Tivadar – Jánd – Vásárosnamény – Tiszaadony – Tiszamogyorós.
Nevezési határidő: 2018. február 28.
Csapatok maximális száma 2018-ban is 18, ezért ne habozz a jelentkezéssel! 
NEVEZÉS, DÍJAK és TOVÁBBI INFORMÁCIÓ a linken: http://petkupa.hu/hu_HU/jelentkezes

Kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánunk!

PET Admiralitás 


Cimkék:
ajánló víz

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos