Pályázati felhívás


2018-02-21
Hernadi Ildiko | 2018-02-21 15:30:55

 

 

Az első pályázat témája a víz. Ez a kérdés számotokra már nem is újdonság, hiszen aktív BISEL-esként magatok is sokat tudtok a vízről, annak védelméről, sőt a benne lakókról is! Most folyó versenyünkre is jobbnál jobb pályaműveket küldtetek számunkra, így abban is biztosak vagyunk, hogy ötletességben sem szenvedtek hiányt. A terepi határozóitokban is rengeteg csodás fényképet láthattunk tőletek, ezért is biztatunk Benneteket, hogy vegyetek részt a Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Természetbarátok Munkaközössége fotópályázatán. Korhatár nélkül bárki elküldeti képét, aki szeretné megmérettetni magát.


BEADÁSI HATÁRIDŐ: 2018. március 23.
Pontos tudnivalók ITT.

 


 


A második pályázatot az Országos Meteorológiai Szolgálat hirdette meg a Meteorológiai Világnap alkalmából. Itt többféle kihívással is szembenézhettek. Sőt a kistestvéreket is bevonhatjátok a mulatságba! Rajzolásban, meseírásban és fotózásban, videó készítésben versenyezhettek a többi jelentkezővel. Versenyeink során ilyen terű ügyességetekről is tettetek már tanúbizonyságot, egyszóval ez a pályázat sem áll távol Tőletek!
Figyeljetek a határidőkre, mert különböző a három pályázaté!

Rajzpályázat - BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2018. március 7.
Meseíró pályázat - BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2018. március 12.
Fotó és videó pályázat - BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2018. március 12.
Pontos tudnivalók ITT.






képek forrása:
http://cserszegtomaj-oktatas.hu
https://www.programturizmus.hu

https://blog.apixu.com/2017/07/10-unsettling-facts-sustainable-development-planet/
https://avilagtitkai.com/articles/view/a-globalis-felmelegedes-nem-lassult-nincs-remeny

 


Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos