Rendhagyó Duna Nap 2020


2020-06-17
Gellér Zita | 2020-06-17 10:23:10

Az idén rendhagyó módon rendezik meg a Duna Napot a koronavírus okozta járvány miatt.
Eddig szabadtéri rendezvényeken lehetett pecséteket gyűjteni a Duna-útlevélbe - az útlevél idén online regisztráció és bejelentkezés után a https://dunanap.hu/ honlapon keresztül érhető el. A Duna Nap szervező partnerei egy-egy kvíz játékkal készültek. Az összes kvíz kitöltése után a legtöbb pontot összegyűjtő családok sorsoláson vesznek részt 2020. július 8-án, melyben értékes tárgyi nyereményeket nyerhetnek.

A nyeremények:
1 darab SYMA X8HG (vagy hasonló kategóriájú) drón,
4 darab Nikon (vagy Canon) Coolpix víz alatti fényképek készítésére is alkalmas fényképezőgép,
15 ajándékcsomag.
A nyeremények átadása 2020. augusztus 29-én lesz az esztergomi Duna Múzeumban. A nyerteseket e-mailben értesítik.

A játék menete: 

június 22. – július 5. között lehet játszani. Javasolt a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome böngészők használata.
Regisztráció után, bejelentkezéssel, megtalálják a Duna Útlevelet. Minden partner egy kvízzel készült, melynek sikeres kitöltése után, on-line ajándékot küldenek e-mailben.
Sikeresen kitöltött kvíznek az tekinthető, melyre a 10 kérdésből minimum 6-ra helyes válasz érkezik. Minden állomásnál 3 próbálkozási lehetőség van. Minden egyes próbálkozás (kitöltött és beküldött kvíz) után megjelenik egy rendszerüzenet és egyben egy e-mailt küldenek a regisztrációkor megadott e-mail címre. A partnerek bemutatkozó anyagának (főoldalon szereplő „kártyák”) figyelmes elolvasása után könnyen megválaszolhatók a kvíz kérdések. Nem szükséges az összes „állomást” egy nap alatt „meglátogatni”, többszöri bejelentkezés is lehetséges.

Jó játékot, kellemes időtöltést és hasznos ismeretszerzést kívánnak a szervezők!

https://dunanap.hu/


Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos