Lezárult az internetes verseny


2017-03-14
Turi László | 2017-09-19 23:43:48

Tegnap estével véget ért a Víz, tiszta víz –BISEL országos internetes verseny.
Köszönjük, hogy részt vettetek a feladatokban, és ennyi kreatív alkotást küldtetek.

Ha érdekel, hogy miket készítettek a többiek, látogassatok vissza az oldalra: az alkotásokat youtube csatorna és album formájában a következő napokban közzétesszük. Ahogy a többi forduló után is, most is bemutatjuk majd a forduló statisztikáit.

A verseny díjátadójára 2017. 03. 22-én kerül sor. Mivel szerencsére rengetegen részt vettetek a versenyben, sajnos nem fogunk tudni mindenkit vendégül látni a záró ünnepségen, csak a legjobban szereplő csapatok kapnak meghívót. Figyeljétek a postafiókotokat március 17-től, amint összeállítja a zsűri a meghívottak listáját, küldjük a meghívót!Az internetes verseny ugyan véget ért, de ránk köszöntött a tavasz. Elérkezett az ideje, hogy a BISEL módszert terepen is használjátok!
Részletekért látogassatok vissza az oldalra!


Cimkék:
verseny

Verseny információk

Figyelem! "A vízből kelő élet" 2023-2024. évi BISEL verseny feladatainak (online feladatlap, vízvizsgálati jegyzőkönyv, plusz pontokért végzett feladatok) beküldési, feltöltési határideje június 20-ra módosult!

Az online elméleti feladatsorok ide kattintva érhetők el belépés után.

Minden csapatnak jó versenyzést kívánunk!

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos