Örömforrásunk a víz! 2. forduló


2018-11-17
Tegzes Mária | 2018-04-26 11:31:20

MOTTÓ: „Az ember gondolatának, ha a természetet akarja megmagyarázni, olyan tág terjedelműnek kell lennie, amilyen maga a természet.” /Sir Arthur Conan Doyle/

 

Kedves Versenyzőink!
 
Örömforrásunk a víz című országos verseny 2. fordulójának feladatlapját és a kitöltendő válaszlapot itt tölthetitek le.

Feladatlap

7-9. évf.

Válaszlap

 

Feladatlap

10-14. évf.

Válaszlap

 

A feladatlap alapján kitöltött válaszlapot (hiánytalanul kitöltött fejléccel) a bisel.fm@gmail.com elektronikus címre küldjétek el! A leveletek szövege mindenképp tartalmazza a csapatneveteket, és az iskola nevét. Az e-mail tárgyrovatába kérjük feltüntetni, hogy 2. forduló.
 
Figyeljetek, hogy lehetőleg hibátlan megoldást küldjetek csak be, utólagos javítást nem áll módunkban elfogadni! A forduló megoldásait 2018. december 7-ig van időtök elküldeni, azután pedig ugyanitt közzétesszük a helyes megoldást. 2019. február 22. után e-mailben tudtok érdeklődni a pontszámaitok felől.
 
Jó versenyzést!


Verseny információk

A 2022-2023. évi "Víztiszta" BISEL verseny feladatait és a plusz pontokért végzett feladatokat  itt  kérjük feltölteni a megfelelő mezőre kattintva. Ne feledkezzenek meg a csapatnév, a csapattagok, a felkészítő tanár nevének megadásáról!

Beküldési határidő május 10. szerda 12:00 óra (módosított határidő)

 

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos