Patak menti Portrék - Döntő forduló - SORREND


2018-03-14
Tegzes Mária | 2018-03-14 10:38:35

Megvan a csapatok előadásának sorrendje a Patak menti Portrék döntő fordulójában!

Szerencsére mind a 24 csapat, aki meghívást nyert a döntő fordulóba, el tud jönni személyesen, hogy bemutassa a munkáját.

A csapatok nevét cetlikre írtuk, és kisorsoltuk, milyen sorrendben adják elő a prezentációikat: Az így kialakult sorrend a következő:

(VÁLTOZÁS: A Kívánságszöszök csapat kérésére való tekintettel nem ők kezdik a döntő fordulót, ugyanis a nagy távolság miatt nem egészen biztos, hogy időben megérkeznek a helyszínre. Így a csapat az utolsó előadóként mutatja be a prezentációját, a többi csapat pedig eszerint csúszik egyel előrébb.

Ifjabbak:

 1. Neumann
 2. Dobroda fürkészek
 3. Anax
 4. Clavicula
 5. Vízparti detektívek
 6. Nyerö piócák
 7. Érvölgye
 8. Vizes négyes
 9. Odonata
 10. Szennai vízibolhák
 11. Crustacea
 12. Kívánságszöszök

Idősebbek:

 1. Az erdö titkai
 2. Aqua vitae
 3. Hydropus
 4. Jégmadár
 5. Biotitánok
 6. Fotoszíntévesztök
 7. Farkasok
 8. Kaprera
 9. Wassertrager
 10. Környezetbarátok
 11. Vizafogó
 12. TudOK

A csapatok a prezentációhoz készült vetítéseket előre elküldhetik elektronikusan a bisel.fm@gmail.com címre, így a verseny napjára felkerülhetnek a központi laptopra, melyről az előadást fogjuk vetíteni. Csak egy laptop és egy projektor segíti a vetítést, sajnos digitális táblával nem rendelkezik a múzeum.

(A hangosítás mikrofonnal megoldott, a laptopon menő hangot is ki tudjuk hangosítani. A terem kb. 200 fős, nagyságrendileg 120 vendégre számítunk, ahhoz, hogy mindenki számára érthető legyen az előadás, erős hangerő, vagy mikrofon használat szükséges. A terem elsötétíthető.)

A prezentációk szigorúan maximum 5 percesek lehetnek, 5 perc után megszólal majd egy kis csengő, és akkor a lehető leghamarabb be kell fejezni az előadást. A zsűri számára a pontozáskor egy fontos szempont lesz, hogy a csapatok kellően betartják-e a rendelkezésükre álló időkeretet.

Arra kérjük a versenyzőinket, hogy figyelmesen hallgassák egymás előadását. Azt gondoljuk, hogy sokat lehet tanulni egymás tapasztalataiból, és izgalmas együttműködések is létrejöhetnek a BISEL kapcsán az intézmények között .

A nap programja dióhéjban:

10:00 érkezés regisztráció, vetítéspróba

10:30 Köszöntő

10:35 Kicsik prezentációi

11:50 Szünet

12:00 Nagyok prezentációi

13:15 Ebédszünet (Meleg ebéddel szolgálunk)

14:00 Eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó

15:00 Rendezvény zárása

Amennyiben bármi kérdésük, vagy észrevételük van a kifüggesztett sorrenddel kapcsolatban, írjanak nekünk a bisel.fm@gmail.com címre.

 


Verseny információk

A 2022-2023. évi "Víztiszta" BISEL verseny feladatait és a plusz pontokért végzett feladatokat  itt  kérjük feltölteni a megfelelő mezőre kattintva. Ne feledkezzenek meg a csapatnév, a csapattagok, a felkészítő tanár nevének megadásáról!

Beküldési határidő május 10. szerda 12:00 óra (módosított határidő)

 

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos