Patak menti Portrék - Döntő forduló - SORREND


2018-03-14
Tegzes Mária | 2018-03-14 10:38:35

Megvan a csapatok előadásának sorrendje a Patak menti Portrék döntő fordulójában!

Szerencsére mind a 24 csapat, aki meghívást nyert a döntő fordulóba, el tud jönni személyesen, hogy bemutassa a munkáját.

A csapatok nevét cetlikre írtuk, és kisorsoltuk, milyen sorrendben adják elő a prezentációikat: Az így kialakult sorrend a következő:

(VÁLTOZÁS: A Kívánságszöszök csapat kérésére való tekintettel nem ők kezdik a döntő fordulót, ugyanis a nagy távolság miatt nem egészen biztos, hogy időben megérkeznek a helyszínre. Így a csapat az utolsó előadóként mutatja be a prezentációját, a többi csapat pedig eszerint csúszik egyel előrébb.

Ifjabbak:

  1. Neumann
  2. Dobroda fürkészek
  3. Anax
  4. Clavicula
  5. Vízparti detektívek
  6. Nyerö piócák
  7. Érvölgye
  8. Vizes négyes
  9. Odonata
  10. Szennai vízibolhák
  11. Crustacea
  12. Kívánságszöszök

Idősebbek:

  1. Az erdö titkai
  2. Aqua vitae
  3. Hydropus
  4. Jégmadár
  5. Biotitánok
  6. Fotoszíntévesztök
  7. Farkasok
  8. Kaprera
  9. Wassertrager
  10. Környezetbarátok
  11. Vizafogó
  12. TudOK

A csapatok a prezentációhoz készült vetítéseket előre elküldhetik elektronikusan a bisel.fm@gmail.com címre, így a verseny napjára felkerülhetnek a központi laptopra, melyről az előadást fogjuk vetíteni. Csak egy laptop és egy projektor segíti a vetítést, sajnos digitális táblával nem rendelkezik a múzeum.

(A hangosítás mikrofonnal megoldott, a laptopon menő hangot is ki tudjuk hangosítani. A terem kb. 200 fős, nagyságrendileg 120 vendégre számítunk, ahhoz, hogy mindenki számára érthető legyen az előadás, erős hangerő, vagy mikrofon használat szükséges. A terem elsötétíthető.)

A prezentációk szigorúan maximum 5 percesek lehetnek, 5 perc után megszólal majd egy kis csengő, és akkor a lehető leghamarabb be kell fejezni az előadást. A zsűri számára a pontozáskor egy fontos szempont lesz, hogy a csapatok kellően betartják-e a rendelkezésükre álló időkeretet.

Arra kérjük a versenyzőinket, hogy figyelmesen hallgassák egymás előadását. Azt gondoljuk, hogy sokat lehet tanulni egymás tapasztalataiból, és izgalmas együttműködések is létrejöhetnek a BISEL kapcsán az intézmények között .

A nap programja dióhéjban:

10:00 érkezés regisztráció, vetítéspróba

10:30 Köszöntő

10:35 Kicsik prezentációi

11:50 Szünet

12:00 Nagyok prezentációi

13:15 Ebédszünet (Meleg ebéddel szolgálunk)

14:00 Eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó

15:00 Rendezvény zárása

Amennyiben bármi kérdésük, vagy észrevételük van a kifüggesztett sorrenddel kapcsolatban, írjanak nekünk a bisel.fm@gmail.com címre.

 


Verseny információk

Meghirdetésre került "A vízből kelő élet" 2023-2024. évi BISEL verseny.

Az online elméleti feladatsorok ide kattintva érhetők el belépés után.

Minden csapatnak jó versenyzést kívánunk!

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos