Patak menti Portrék - Döntő forduló


2018-02-16
Tegzes Mária | 2018-02-16 12:52:37

Kedves Versenyzőink!

A Patak menti Portrék döntő fordulójával kapcsolatos részleteket a meghívott csapatok számára a mai nap folyamán küldjük ki a meghívóban. Pontegyelőség miatt a megirdetett 10-10 csapat helyett összesen 24 csapat kap meghívót.

A döntő forduló feladata: A Patak menti Portrék verseny 1. fordulója folyamán vizsgált patak élővilágának bemutatása a 3. fordulóra elkészített határozó alapján.

A forduló értékelésének szempontjai:

  • Érthető, logikus előadásmód, csapat minden tagjának részvétele (Fontosnak tartjuk, hogy a csapat tagjai számoljanak be, ezért pontlevonás jár, ha elsősorban a felkészítőtanár ad elő!)
  • Olvasható, esztétikus, szakmai diasor  
  • Időkeret figyelembe vétele
  • Előadás kreativitása, élvezhetősége 

Amint a meghívóból kiderül, március 14-ig várjuk mindazon csapatok regisztrációját, akik részt tudnak venni a döntő fordulóban. Aznap kisorsoljuk a csapatok sorrendjét, és ezt az oldalon közzé is tesszük.

A döntő forduló során minden csapat meghallgathatja a többi csapat előadását is. Ez érdekes lehet a jó gyakorlatok eltanulása és a kapcsolatépítés szempontjából.

A döntő fordulóval kapcsolatos további kérdéseket a bisel.fm@gmail.com címen tudjuk megválaszolni.

Gratulálunk a döntőbe bekerült csapatoknak és jó felkészülést kívánunk!


Verseny információk

Meghirdetésre került "A vízből kelő élet" 2023-2024. évi BISEL verseny.

Az online elméleti feladatsorok ide kattintva érhetők el belépés után.

Minden csapatnak jó versenyzést kívánunk!

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos