Patak menti Portrék - Döntő forduló


2018-02-16
Tegzes Mária | 2018-02-16 12:52:37

Kedves Versenyzőink!

A Patak menti Portrék döntő fordulójával kapcsolatos részleteket a meghívott csapatok számára a mai nap folyamán küldjük ki a meghívóban. Pontegyelőség miatt a megirdetett 10-10 csapat helyett összesen 24 csapat kap meghívót.

A döntő forduló feladata: A Patak menti Portrék verseny 1. fordulója folyamán vizsgált patak élővilágának bemutatása a 3. fordulóra elkészített határozó alapján.

A forduló értékelésének szempontjai:

  • Érthető, logikus előadásmód, csapat minden tagjának részvétele (Fontosnak tartjuk, hogy a csapat tagjai számoljanak be, ezért pontlevonás jár, ha elsősorban a felkészítőtanár ad elő!)
  • Olvasható, esztétikus, szakmai diasor  
  • Időkeret figyelembe vétele
  • Előadás kreativitása, élvezhetősége 

Amint a meghívóból kiderül, március 14-ig várjuk mindazon csapatok regisztrációját, akik részt tudnak venni a döntő fordulóban. Aznap kisorsoljuk a csapatok sorrendjét, és ezt az oldalon közzé is tesszük.

A döntő forduló során minden csapat meghallgathatja a többi csapat előadását is. Ez érdekes lehet a jó gyakorlatok eltanulása és a kapcsolatépítés szempontjából.

A döntő fordulóval kapcsolatos további kérdéseket a bisel.fm@gmail.com címen tudjuk megválaszolni.

Gratulálunk a döntőbe bekerült csapatoknak és jó felkészülést kívánunk!


Verseny információk

A 2022-2023. évi "Víztiszta" BISEL verseny feladatait és a plusz pontokért végzett feladatokat  itt  kérjük feltölteni a megfelelő mezőre kattintva. Ne feledkezzenek meg a csapatnév, a csapattagok, a felkészítő tanár nevének megadásáról!

Beküldési határidő május 10. szerda 12:00 óra (módosított határidő)

 

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos