Patak menti Portrék - második forduló


2017-11-13
Tegzes Mária | 2017-11-13 10:23:42

MOTTÓ: „A természet tiszta rendszer, abban csak tiszta válaszok vannak”. /Szent-Györgyi Albert/

 

Kedves Versenyzőink!
 
A Patak menti Portrék című országos verseny 2. fordulójának feladatlapját és a kitöltendő válaszlapot itt tölthetitek le.

 

Feladatlap 7-9. évfolyamosok számára:

Feladatlap   

   Válaszlap

 

Feladatlap 10-14. évfolyamosok számára

Feladatlap  

   Válaszlap

 

A feladatlap alapján kitöltött válaszlapot (hiánytalanul kitöltött fejléccel) a bisel.fm@gmail.com elektronikus címre küldjétek el! A leveletek mindenképp tartalmazza a csapatneveteket, a felkészítő tanár és a csapattagok neveit és az iskola nevét. Az e-mail tárgyrovatába kérjük feltüntetni, hogy 2. forduló.
 
Figyeljetek, hogy lehetőleg hibátlan megoldást küldjetek csak be, utólagos javítást nem áll módunkban elfogadni! A forduló megoldásait 2017. november 17-ig van időtök elküldeni, azután pedig ugyanitt közzétesszük a helyes megoldást. 2018. február 17-én tesszük közzé a honlapon a fordulók eredményeit a döntőbe jutott csapatok névsorával egyszerre.
 
Jó versenyzést! 


Verseny információk

A 2022-2023. évi "Víztiszta" BISEL verseny feladatait és a plusz pontokért végzett feladatokat  itt  kérjük feltölteni a megfelelő mezőre kattintva. Ne feledkezzenek meg a csapatnév, a csapattagok, a felkészítő tanár nevének megadásáról!

Beküldési határidő május 10. szerda 12:00 óra (módosított határidő)

 

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos