Véget ért a második forduló, kezdődik a harmadik!


2017-02-21
Turi László | 2017-09-19 23:43:48

Kedves Versenyzőink!
 
Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan megküzdöttetek a második forduló tudáspróbájával, nagyszerűen vettétek az akadályt! A kitöltött jegyzőkönyvek alapján kijelenthető, hogy most már élőben is el tudnátok végezni egy BISEL vizsgálatot. (Reméljük, kipróbáljátok majd!)
 
Ebben a fordulóban nem egyetlen megoldást fogadunk csak el, hiszen tudjuk, hogy sok mindent nem lehet megítélni csupán a folyószöveg és fényképek alapján.
 
A mellékelt pdf-ben megtaláljátok azokat a fontos részeteket, amiknek a pontosságát ellenőriztük.
 

MEGOLDÁS LETÖLTHETŐ INNEN  


 
A III. forduló alkotásait 2017. 02. 23. Csütörtök reggeltől fogadjuk!
 
A feladat egy kreatív rajz vagy videó (dokumentum-kisfilm, animáció, stop/clay-motion stb.) alkotás benyújtása a következő kategóriák valamelyikében:
A) Víz, tiszta víz – vízminőség és vízminősítés
B) Mi leszel, ha nagy leszel? – átváltozások a vizekben

Az elkészült alkotásokat youtube-ra feltöltve lehet nevezni, a bisel.fm@gmail.com-ra a videó linkjének megküldésével (Kérjük, hogy figyeljetek a megosztási beállításokra, olyan linket küldjetek, aminek a birtokában bárki megnézheti a filmet). Rajzok és egyéb képzőművészeti alkotások esetében a fájlokat ugyancsak a megadott e-mailen fogadjuk.

A forduló megnyitása: 2017. február 23. csütörtök 08:00 (ekkortól fogadjuk az alkotásokat).
Beküldési határidő: 2017. március 13.
 
Kérjük, hogy az alkotók – a jogdíjakra való tekintettel – csak szabadon felhasználható zenei aláfestést és irodalmi alkotásokat (saját szerzeményt is beleértve) alkalmazzanak a film készítése során!
 
Az e-maileknek minden esetben tartalmaznia kell:
● Az alkotást csatolmányként vagy az alkotásra mutató linket
● A CSAPATNEVET, a versenyre jelentkező iskola nevét, címét, a felkészítő tanár és a 4 fős csapat tagjainak nevét és korát (évfolyamát)
 
Örömteli alkotást!


Cimkék:
verseny

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos