Véget ért a második forduló, kezdődik a harmadik!


2017-02-21
Turi László | 2017-09-19 23:43:48

Kedves Versenyzőink!
 
Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan megküzdöttetek a második forduló tudáspróbájával, nagyszerűen vettétek az akadályt! A kitöltött jegyzőkönyvek alapján kijelenthető, hogy most már élőben is el tudnátok végezni egy BISEL vizsgálatot. (Reméljük, kipróbáljátok majd!)
 
Ebben a fordulóban nem egyetlen megoldást fogadunk csak el, hiszen tudjuk, hogy sok mindent nem lehet megítélni csupán a folyószöveg és fényképek alapján.
 
A mellékelt pdf-ben megtaláljátok azokat a fontos részeteket, amiknek a pontosságát ellenőriztük.
 

MEGOLDÁS LETÖLTHETŐ INNEN  


 
A III. forduló alkotásait 2017. 02. 23. Csütörtök reggeltől fogadjuk!
 
A feladat egy kreatív rajz vagy videó (dokumentum-kisfilm, animáció, stop/clay-motion stb.) alkotás benyújtása a következő kategóriák valamelyikében:
A) Víz, tiszta víz – vízminőség és vízminősítés
B) Mi leszel, ha nagy leszel? – átváltozások a vizekben

Az elkészült alkotásokat youtube-ra feltöltve lehet nevezni, a bisel.fm@gmail.com-ra a videó linkjének megküldésével (Kérjük, hogy figyeljetek a megosztási beállításokra, olyan linket küldjetek, aminek a birtokában bárki megnézheti a filmet). Rajzok és egyéb képzőművészeti alkotások esetében a fájlokat ugyancsak a megadott e-mailen fogadjuk.

A forduló megnyitása: 2017. február 23. csütörtök 08:00 (ekkortól fogadjuk az alkotásokat).
Beküldési határidő: 2017. március 13.
 
Kérjük, hogy az alkotók – a jogdíjakra való tekintettel – csak szabadon felhasználható zenei aláfestést és irodalmi alkotásokat (saját szerzeményt is beleértve) alkalmazzanak a film készítése során!
 
Az e-maileknek minden esetben tartalmaznia kell:
● Az alkotást csatolmányként vagy az alkotásra mutató linket
● A CSAPATNEVET, a versenyre jelentkező iskola nevét, címét, a felkészítő tanár és a 4 fős csapat tagjainak nevét és korát (évfolyamát)
 
Örömteli alkotást!


Cimkék:
verseny

Verseny információk

Figyelem! "A vízből kelő élet" 2023-2024. évi BISEL verseny feladatainak (online feladatlap, vízvizsgálati jegyzőkönyv, plusz pontokért végzett feladatok) beküldési, feltöltési határideje június 20-ra módosult!

Az online elméleti feladatsorok ide kattintva érhetők el belépés után.

Minden csapatnak jó versenyzést kívánunk!

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos