Hírek

Idén ötödik alkalommal hirdetjük meg Az Év BISEL Fotósa pályázatot


2024-06-19
Kontur Tamás | 2024-06-19 16:36:00

„Az Év BISEL Fotósa” 2024. évre kiírt pályázat témája a magyarországi vízfolyások változatos makrogerinctelen és madárfajai élővilágának bemutatása víz alatti és víz feletti egyedi fotókon keresztül.

Az Energiaügyi Minisztérium célja a meghirdetett fotópályázattal, hogy a pályázók személyes, természetközeli élményen keresztül közvetlen közelségbe kerüljenek a magyarországi kisvízfolyások élővilágával és a legkülönlegesebb pillanatokat lencsevégre kapva megosszák azt a nagyközönséggel is. A képek által sok olyan faj válik ismertebbé, amelyek talán egész életünkben rejtve maradnának előttünk víz alatti életvitelükből adódóan.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílik a diákok és a felnőttek számára „Az Év BISEL Fotósa” cím elnyerésére.

A mostani pályázaton helyezést elérő, vagy különdíjra érdemes pályázók a korábbi évekhez képest magasabb jutalomban részesülnek.

A minisztériumi elismerő oklevél mellett az első helyezett 150 ezer Ft, a második helyezett 100 ezer Ft, a harmadik helyezett 75 ezer Ft, a különdíjas pedig 50 ezer Ft pénzjutalomban részesül.

A beérkezett pályaműveket a kép pályázati kiírásnak való megfelelősége, minősége, kompozíciója és egyedisége alapján bírálja el a szakmai zsűri.

A pályázati felhívásban részletezett feltételeknek megfelelő pályaműveket a https://kornyezetvedelmipalyazat.hu/palyazatok online felületen lehet benyújtani 2024. szeptember 30-ig.

A felhívásokkal kapcsolatos kérdéseket a bisel@em.gov.hu e-mail címre lehet megküldeni.

A pályázati felhívások és a részüket képező hozzájáruló nyilatkozat, illetve adatkezelési tájékoztató az alábbi linkeken érhetők el:

  1. "Az Év BISEL Fotósa 2024" Diák - részletes pályázati felhívás
  2. "Az Év BISEL Fotósa 2024" Felnőtt - részletes pályázati felhívás

Sikeres pályázást kíván az Energiaügyi Minisztérium BISEL Csapata!

Események

Friss hírek

Galéria

Címkefelhő

BISEL verseny jeles napok események Borián György az év fajai játék Ismerd meg! archív projektek ajánló hasznos víz jó tudni BISEL kisokos